Adverteren

Bereik jouw doelgroep maximaal

Zet jouw beursdeelname extra kracht bij door de inzet van één of meerdere promotiemiddelen. Zo ben je verzekerd van een optimaal bereik van jouw doelgroep op verschillende momenten en verhoog je het rendement van jouw deelname aanzienlijk.

5 redenen om extra promotiemiddelen inzetten:

  1. Verhoog jouw bereik
  2. Vergroot jouw naamsbekendheid
  3. Genereer meer leads
  4. Activeer je doelgroep voor een standbezoek
  5. Profileer jezelf als kennispartner
  6. Val extra op tussen jouw concurrenten

Nieuw: adverteren op video walls

Een week lang digitaal onder de aandacht bij NOT bezoekers die zich door Jaarbeurs heen bewegen? Adverteer dan nu op de allernieuwste Samsung video walls. Bij de verschillende entrees van de Jaarbeurs hallen hangen in totaal 8 Samsung videoschermen die direct de aandacht trekken. Deze eye catchers zijn de uitgelezen kans om jouw product, service en bedrijf te promoten.

Lees verder

Nieuw: jouw eigen foto flyer

Leg bezoekers vast op jouw eigen foto flyer. In samenwerking met
Photoflyer bieden wij exposanten een unieke kans om een waardevol contactmoment met bezoekers vast te leggen en een leuke herinnering te creëren die waarschijnlijk bewaard wordt. Het is mogelijk promotiecodes, zoals QR codes, te verwerken in het design van de flyer. Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Neem contact op

Contact

Ben jij geïnteresseerd om jouw merk of bedrijf met extra promotiemiddelen onder de aandacht te brengen bij  tienduizenden onderwijsprofessionals?

Neem dan contact op met onze ervaringsexperts Marrit de Schiffart, Floris Engel of Robin Benard om samen de mogelijkheden door te nemen.