Bezoek Prowise tijdens de NOT 2023!

Deel

Gekopieerd

Bezoek Prowise tijdens de NOT 2023!

Raak jij ook niet uitgepraat over onderwijs? We ontvangen je graag op onze stand tijdens de NOT van 24 tot en met 28 januari 2023 in Utrecht. Ga jij er vandoor met een gave prijs?

In ieder klaslokaal speelt het digibord een centrale rol. Wat voor type leerkracht jij ook bent, een Prowise-touchscreen is altijd klaar om je te ondersteunen. Jij geeft les, wij regelen de rest. Tijdens de NOT kun je het digibord zelf uitproberen op de Prowise-stand!

Veilig onderwijs
Het splinternieuwe Prowise Touchscreen Ten G2 is voorzien van door het Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (BSI) gecertificeerde onderwijs- en MDM-software. De BSI is de wereldwijde autoriteit voor cyberveiligheid en toetst op de hoogste eisen voor gegevensbescherming, informatiebeveiliging en dataopslag. De ontwikkeling van Prowise Presenter (waar leerkrachten lessen mee maken), Prowise Screen Control (om touchscreens op afstand te beheren) en cloudservices (voor bijvoorbeeld software-updates) zijn door de BSI beloond met het zeer prestigieuze IT-Grundschutz certificaat.

Volledige schrijfvrijheid
Op het Prowise Touchscreen Ten profiteren gebruikers via vier meegeleverde pennen van een pen-op-papier schrijfervaring. Door de oppakherkenning wordt het oppakken van een pen direct gekoppeld aan een actie zoals het openen van de annotatiefunctie. De display bonding (geen ruimte tussen glasplaat en LCD-panel) en de nanotextuur (geëtst in de glasplaat) zorgen ervoor dat slimme schrijffuncties zoals handpalm- en objectherkenning optimaal kunnen worden benut.

Honderden educatieve tools en apps
Het digibord is uitgerust met honderden educatieve tools en apps, die zonder extra kosten of een pc-module kunnen worden ingezet. Het scherm ondersteunt bijvoorbeeld de populaire Microsoft Teams-, Google Meet, Skype- en Zoom-pakketten voor onderwijs op afstand. De leerkracht heeft daarnaast op het digibord de beschikking over veel gebruikte digitale onderwijstools zoals een mindmap, memory, getallenlijn, verhoudingstabel en een werkplanner.

Gezondheid
Het Prowise Touchscreen Ten G2 is voorzien van een anti-bacteriële glasplaat die vijf jaar lang 99% procent van alle meest voorkomende bacteriën doodt. Gezondheid en technologie gaan hand in hand op het digibord; via sensoren kunnen lokaal en op afstand de kwaliteit van parameters als luchtvochtigheid, temperatuur, CO2, gassen en stofdeeltjes worden uitgemeten. De optelsom van Android 11, 6/64GB opslag en Wifi 6 maken het digibord tot een snelle, betrouwbare en toekomstgerichte investering voor scholen wereldwijd.

Win, win, win!
Zijn al je vragen beantwoord? Waag dan eens een gokje aan ons speciale prijzenrad! Wie weet ga jij wel naar huis met een leuk presentje om je bezoek aan de onderwijsbeurs mee af te sluiten.

Bezoek onze stand op de NOT 23!
Wij zien je graag op onze stand F010 op de NOT. Daar beantwoorden we met plezier jouw vragen over onze schrijfmethode. Je vindt op onze stand de lesmaterialen van Aan Boord.

Jij komt toch zeker ook naar de NOT? Registreer je hier voor gratis toegang.

Gerelateerde artikelen