Lieke Lamb nieuwe directeur Women in Tech Nederland

Deel

Gekopieerd

Trendwatcher Lieke Lamb is bij Women in Tech benoemd tot nieuwe directeur van The Dutch Chapter. Met deze organisatie wil de 49-jarige Lamb in de komende jaren een partner en een uitdager zijn voor partijen uit de politiek, het bedrijfsleven en onderwijs. 'We willen ze inspireren als het gaat om de participatie van vrouwen en meer diversiteit en inclusie in het algemeen', aldus Lamb.

Lamb is als een van de oprichters al vanaf het begin betrokken bij Women in Tech NL, waar ze destijds plaats nam in de adviesraad. De wereldwijde community heeft meer dan tweehonderd leden, 45 chapters in evenzoveel landen en een hoofdkantoor in Parijs. De belangrijkste missie is het bevorderen van gelijke behandeling en diversiteit op gebieden als wetenschap, technologie en kunst.

Als directeur volgt ze dr. Cara Antoine op, die vanaf december 2019 leidinggaf aan de Nederlandse afdeling en nu Lambs plaats in de adviesraad overneemt.

Lamb treedt vaak op als dagvoorzitter, keynote speaker en expert op gebieden als technologie, innovatie en digitalisering, leiderschap, verandermanagement, diversiteit en inclusiviteit.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen