Paragin koopt softwarebedrijf Coachview

Deel

Gekopieerd

Paragin Group neemt met steun van Main Capital het Udense Coachview over, leverancier van software voor cursusadministratie. Deze SaaS-oplossing vormt het hart van de administratie voor opleiders. Het platform biedt een modulaire en configureerbare oplossing die past bij de behoeften van elke commerciële opleidingsinstelling.

Het edtech-bedrijf uit Nijkerk wil zijn aanbod van oplossingen voor competentie-, kennis- en talentontwikkeling verbreden. Paragin komt uit de hoek van de digitale toetsen, terwijl CoachView systemen biedt om onderwijs- en opleidingsinstellingen efficiënt aan te sturen.

Paragin claimt samen met Coachview de meest complete leverancier te zijn voor commerciële opleidingsinstituten die ‘levenslang lerenden’ ondersteunen bij iedere stap. Vorig jaar werd reeds Sowiso verworven, leverancier van een online toetsomgeving voor de exacte vakken.

Main Capital heeft grote plannen met Paragin. De Haagse software-investeerder wil het bedrijf uitbouwen tot een toonaangevende Europese edtech-leverancier met innovatieve oplossingen die inspelen op de veranderende behoeften gedurende het hele leertraject.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen