Quadrum Capital ondersteunt The Trainee Company

Deel

Gekopieerd

GoodtobeBetter, Fincade en Stradis fuseren

GoodtobeBetter, Fincade en Stradis gaan samen verder onder een nieuwe naam: The Trainee Company. Onder deze vlag worden traineeships op het gebied van it, financiën en zorg aangeboden. Net als managed services vanuit de Stradis-hoek. In totaal werken er ruim tweehonderd man bij het in Bunnik gevestigde fusiebedrijf, dat financieel wordt ondersteund door investeerder en meerderheidsaandeelhouder Quadrum Capital.

De huidige labels blijven als onderdeel van The Trainee Company bestaan totdat de integratie voltooid is. Het bedrijf richt zich op afgestudeerden en wil met zijn opleidingsaanbod en -expertise een brug slaan tussen het afstuderen en de start van een succesvolle carrière.  

Het fusiebedrijf heeft ambitieuze groeiplannen, zegt directeur Martijn Blok. ‘We zijn al jaren succesvol in het opleiden van trainees gericht op business & it, zorg en finance & control. Door de schaalgrootte die we met de krachtenbundeling creëren, kunnen we dit uitbouwen en voor andere specialisaties traineeships organiseren, zoals op het gebied van data.’

Volgens investeerder Quadrum Capital acteert The Trainee Company in een groeiende niche en speelt het opleidingsinstituut voor recent afgestudeerden in op het structurele tekort op de arbeidsmarkt.

Naast de traineeships blijft Stradis managed services aanbieden onder de paraplu van The Trainee Company. Het betreft onder andere werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen