Red Hat beloont Vijfhart met ’training award’

Deel

Gekopieerd

Vijfhart IT-Opleidingen heeft de Training Reseller of the Year Award 2021 van Red Hat voor Europa gewonnen. De opleider uit Velp (bij Arnhem) werd verkozen boven kandidaten uit Duitsland, Frankrijk en Italië.

Red Hat is met een marktaandeel van 60 procent de grootste leverancier van een commercieel Linux-opensourceplatform. Vijfhart heeft een uitgebreid Red Hat-portfolio met trainingen op het gebied van onder meer installatie, systeem- en serverbeheer, probleemdiagnose en -oplossing en virtualisatie. 

De Amerikaanse Linux-specialist, tegenwoordig onderdeel van IBM, bekroonde Vijfhart vanwege ‘de kwalitatief verzorgde cursussen, de consistente communicatie met klanten en Red Hat-instructeurs en de gerealiseerde verkoopresultaten gedurende het coronajaar 2021. Volgens Gary Williams, business development manager van Red Hat, verdient Vijfhart deze prijs. ‘Het bedrijf heeft de omzet ten opzichte van het voorgaande jaar meer dan verdubbeld, ondanks de uitdagingen met de pandemie waar we allemaal mee te maken hadden.’

Vijfhart IT-Opleidingen, opgericht in 1984, vormt samen met AT Computing en Cibit de Complementair Groep.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen