Sprekers voor Cybersec Europe zijn bekend!

Deel

Gekopieerd

De grootste cybersecuritybeurs van Europa keert op 19 en 20 april terug naar Brussel. Content vormt de rode draad doorheen het programma. Intussen zijn ook de meeste sprekers bekend.

Cybersec Europe profileert zich als de go-to-hub voor iedereen die zich bezighoudt met cybersecurity. De beurs brengt internationale partijen samen om ideeën uit te wisselen en samenwerkingsverbanden op te zetten. ‘Hiervoor biedt Cybersec Europe ruimte voor ongeveer 130 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Per dag vinden er ruim 100 sessies plaats, waaronder meer dan tien keynotes, panelgesprekken en diepte-interviews’, aldus Mick den Dijker, woordvoerder van Jaarbeurs, de organisator van Cybersec Europe.

Op beide dagen komen verschillende internationale experts aan het woord. Zij kaarten uiteenlopende thema’s aan zoals de psychologie achter een sterke cybersecuritystrategie, de uitdagingen rond kwantumcomputing, Generative AI (denk maar aan ChatGPT) of de maatschappelijk en business impact van misinformatie.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen