TSS slaat weer toe op de Portugese markt

Deel

Gekopieerd

Total Specific Solutions heeft Edubox en Lusoinfo gekocht, softwareleveranciers die lokale overheden in Portugal voorzien van software voor onderwijsbeheer. Dit zijn overname nummer twee en nummer drie van TSS op de Portugese softwaremarkt, na Algardata eerder dit jaar.

Edubox is actief in de onderwijs- en publieke sector. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmanagementsoftware en aanverwante producten, zoals advisering en opleiding. Lusoinfo biedt digitale educatieve content zoals video’s, multimedia-activiteiten, digitale inhoud en downloadbare werkbladen.

De overnames zijn eind september afgerond. In het afgelopen derde kwartaal kocht TSS ook nog zeven andere software-aanbieders, te weten het Britse Sicon (bedrijfssoftware voor het mkb), de Duitse bedrijven VDV (assurantiesoftware) en TTE-Europe (track & trace voor explosieven), de softwaregroep Algardata Sistemas Informáticos uit Portugal, de Britse maritieme-softwaredivisie Subsurface en de Zweedse risicotechnologie-aanbieder RiskSpectrum van Lloyd’s Register en het kassasysteem Electra Smart van Elon uit Zweden.

Na drie kwartalen staat de overnameteller voor TSS op 26 transacties, waarvan vijf Nederlands. Daarmee stevent de software-investeerder af op een nieuw jaarrecord.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen